بررسی اتوکد طراحی برج شماره هشت

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل AutoCAD (اتوکد) ارائه میگردد

 بررسی اتوکد طراحی برج شماره هشت دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در AutoCAD می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل AutoCAD (اتو کد) بررسی اتوکد طراحی برج شماره هشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

اتوکد طراحی برج شماره هشت
.
 
بخشی از مطالب:
 آسمان‌خراش  به ساختمان‌های دارای 40 طبقه و ارتفاع بیش از 150 متر گفته می‌شود. در فارسی در دهه اخیر واژه برج نیز برای اشاره به این مفهوم کاربرد یافته‌است. 
 
برج
 
اتوکد طراحی برج شماره هشت
 
بُرج‌ ها سازه‌ های بلند ساخته دست انسان هستند که همیشه ارتفاع آن‌ ها از پهنای آن‌ ها بسیار بیشتر است و معمولاً سود و کاربرد معنی داری دارند.
 
برج‌ها معمولاً برای استفاده از ارتفاع بلندشان ساخته می‌شوند و می‌توانند به تنهایی ایستایی داشته باشند یا به عنوان بخشی از یک ساختار یا ساختمان بزرگتر مورد استفاده قرار بگیرند. اتوکد طراحی برج شماره هشت
تاریخچه برج‌ ها
 
برج‌ ها از زمان ما قبل تاریخ توسط بشر مورد استفاده قرار می‌گرفته‌ اند. بعضی از مثال‌ ها و بقایای به جا مانده در شمال اسکاتلند, برج‌ ها و قلعه‌ های مخروطی شکل آن زمان هستند.
 
چینی‌ها, از برج‌ ها به عنوان یک ساختار جامع و یکپارچه, یعنی دیوار بزرگ چین استفاده می‌کرده‌ اند که مربوط به دویست و ده سال قبل از میلاد مسیح می‌باشد.
 
این مورد و مثال‌ های بعدی در تمدن رم, بر استفاده حفاظتی و نگهبانی برج‌ها و نقشی که ساختمان‌ های بلند در این زمینه بر عهده داشته‌ اند تأکید می‌کند.
 
برای مثال, برج‌ های ساعتی شکلی که در اسپانیا کشف شده‌ است و مربوط به هزاره اول میلاد است, از منشأ تمدن فینیقی‌ ها و آفریقایی‌ ها مشتق شده‌ است و برج‌ های هشت گوشه رومی‌ ها که برای حفاظت از کاخ‌ ها و قلعه‌ ها مورد استفاده قرار می‌گرفته‌ است, مربوط به حدود سال سیصد میلادی است.
برج و انرژی پتانسیل
 
با استفاده از نیروی گرانش که اجسام و جرم‌ ها را به سمت پایین می‌ کشد, یک برج نیز می‌ تواند به عنوان ذخیره‌ کننده مواد و مایعات عمل کند. مانند سیلو ها و مخزن‌ ها یا منبع‌ ها و برج‌ های آبی؛ یا هدف گرفتن یک وسیله و فشار آن بر روی زمین مانند برج مته زنی و حفر چاه.
 
سکو های پرش با اسکی نیزاز ایده مشابهی استفاده می‌ کنند. در نبود کوهستان‌ ها و شیب‌ های طبیعی و تپه‌ ها, این مناطق می‌توانند ساخته دست انسان باشند.


لینک کمکی